ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Колегії Рахункової палати
5 грудня 2012 року № 23-6
(скоригований відповідно до постанов Колегії
від 13.03.2013 № 4-8,
від 26.06.2013 № 11-6
та від 10.09.2013 №16-8)
 

План роботи Колегії Рахункової палати на 2013 рік

І квартал

Дата засідання  23 січня 2013 року
1. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету на розвиток міжнародного аеропорту "Бориспіль".
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань промисловості, виробничої інфраструктури та державної власності Заремба І.М.
 
2. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, спрямованих на виконання програм селекції у тваринництві, птахівництві та рослинництві на підприємствах агропромислового комплексу.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М.Я., за участю територіальних управлінь.
 
3. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, спрямованих на виконання програм селекції у тваринництві, птахівництві та рослинництві, на проведення фундаментальних досліджень, здійснення прикладних наукових та науково-технічних розробок в науково-дослідних установах та підприємствах, що перебувають у віданні Національної академії аграрних наук.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М.Я., за участю територіальних управлінь.
 
4. Звіт про результати аудиту використання коштів Державного бюджету України, виділених Міністерству охорони здоров'я України на виконання заходів з профілактики та лікування захворювань на туберкульоз.
Відповідальний: департамент з питань науки та гуманітарної сфери, за участю територіальних управлінь.
 
5. Звіт про результати аудиту використання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на надання пільг окремим категоріям громадян з оплати послуг зв'язку та проїзду транспортом загального користування.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г.Ю., за участю територіальних управлінь.
 
6. Звіт про результати аудиту ефективності використання державним підприємством "Фінансування інфраструктурних проектів" запозичень під державні гарантії.
Відповідальний: департамент з питань державного боргу, міжнародної діяльності та фінансових установ.
 
 
Дата засідання  13 лютого 2013 року
7. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів, виділених Державній службі експортного контролю України, на виконання повноважень у сфері експортного контролю.
Відповідальний: департамент з питань використання коштів державного бюджету фінансовими та контролюючими органами
 
8. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених Українському госпіталю для воїнів-інтернаціоналістів "Лісова поляна" на надання медичної допомоги.
Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г.Ю., начальник територіального управління Рахункової палати по м. Києву, Київській, Черкаській та Чернігівській областях Миколенко П.П.
 
9. Звіт про результати аналізу нормативно-правового забезпечення Кабінетом Міністрів України виконання Закону України "Про Державний бюджет України на 2012 рік".
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань правового забезпечення Пилипенко В.П.
 
10. Інформація щодо виконання Державного бюджету України за 2012 рік.
Відповідальний: департамент з питань бюджетної політики.
 
 
Дата засідання  27 лютого 2013 року
11. Звіт про результати аудиту фінансово-господарської діяльності Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ за 2012 рік.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань оборони та правоохоронної діяльності Невідомий В.І.
 
12. Звіт про результати аналізу виконання Державним агентством автомобільних доріг України боргових зобов'язань за кредитами, отриманими під гарантії Кабінету Міністрів України.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань промисловості, виробничої інфраструктури та державної власності Заремба І.М.
 
13. Звіт про результати аудиту ефективності реалізації проекту "Розвиток міської інфраструктури", що підтримується позикою Міжнародного банку реконструкції та розвитку.
Відповідальний: департамент з питань державного боргу, міжнародної діяльності та фінансових установ, за участю територіальних управлінь.
 
14. Звіт про результати аудиту ефективності планування та використання коштів Державного бюджету України, отриманих Державним комітетом телебачення і радіомовлення України на прикладні розробки.
Відповідальний: департамент з питань науки та гуманітарної сфери, за участю територіальних управлінь.
 
15. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених на виконання повноважень Державною інспекцією України з питань захисту прав споживачів.
Відповідальний: департамент з питань використання коштів державного бюджету фінансовими та контролюючими органами.
 
16. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених у 2012 році на заходи щодо соціально-економічного розвитку Харківської та Полтавської областей.
Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г.Ю., територіальне управління Рахункової палати по Харківській, Сумській та Полтавській областях.
 
 
Дата засідання − 13 березня 2013 року
17. Звіт про результати аудиту ефективності використання Державною прикордонною службою України бюджетних коштів на виконання Державної цільової правоохоронної програми "Облаштування та реконструкція державного кордону" за 2012 рік.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань оборони та правоохоронної діяльності Невідомий В.І. за участю територіальних управлінь.
 
18. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених Державній службі гірничого нагляду та промислової безпеки України на реалізацію державної політики з промислової безпеки, охорони праці та державного гірничого нагляду.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань промисловості, виробничої інфраструктури та державної власності Заремба І.М., за участю територіальних управлінь.
 
19. Звіт про результати аналізу упорядкування умов оплати праці працівників бюджетної сфери на основі Єдиної тарифної сітки.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань соціальної політики Вітковська Л.В.
 
20. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених на протипаводкові заходи у басейні річки Дунаю та ліквідацію наслідків надзвичайної ситуації, що склалася на території Ренійського району Одеської області.
Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М.Я., начальник територіального управління Рахункової палати по Одеській, Миколаївській та Херсонській областях Мирошніков А.М.
 
21. Звіт про результати аудиту використання коштів державного бюджету, виділених на розвиток системи охорони здоров'я в Луганській області.
Відповідальні: департамент з питань науки та гуманітарної сфери, начальник територіального управління Рахункової палати по Донецькій та Луганській областях Лебедєв О.І.
 
22. Звіт про результати перевірки використання коштів державного бюджету, виділених Національній академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького.
Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г.Ю., т.в.о. начальника територіального управління Рахункової палати по Вінницькій, Житомирській, Кіровоградській та Хмельницькій областях Янковський П.М.
 
23. Звіт про результати аналізу виконання органами влади Дніпропетровської та Запорізької областей повноважень щодо реалізації державної політики у сфері загальної середньої освіти за рахунок видатків місцевих бюджетів, що враховуються при визначенні міжбюджетних трансфертів.
Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г.Ю., начальник територіального управління Рахункової палати по Дніпропетровській та Запорізькій областях Куценко Л.В.
 
 
Дата засідання − 27 березня 2013 року
24. Звіт про результати аналізу виконання рекомендацій Міжнародного координованого аудиту Чорнобильського фонду "Укриття".
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М.Я.
 
25. Звіт про результати аудиту використання бюджетних коштів на погашення заборгованості по знецінених заощадженнях громадян у 2012 році.
Відповідальний: департамент з питань державного боргу, міжнародної діяльності та фінансових установ.
 
26. Звіт про результати аудиту ефективності використання бюджетних коштів на наукову і організаційну діяльність президії Національної академії наук України та президій галузевих національних академій наук України.
Відповідальний: департамент з питань науки та гуманітарної сфери, за участю територіальних управлінь.
 
27. Звіт про результати аналізу своєчасності, законності та повноти виплати пенсій Пенсійним фондом України.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань соціальної політики Вітковська Л.В., за участю територіальних управлінь.
 
28. Звіт про результати аудиту ефективності використання у 2012 році коштів додаткової дотації з державного бюджету місцевим бюджетам на покращення надання соціальних послуг найуразливішим верствам населення.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г.Ю., за участю територіальних управлінь.
 
29. Звіт про результати аудиту використання коштів державного бюджету, виділених на протипожежний захист Автономної Республіки Крим та м. Севастополя.
Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М.Я., начальник територіального управління Рахункової палати по АР Крим та м. Севастополю Борисов В.М.
 
30. Звіт про результати аудиту використання коштів державного бюджету, виділених на виконання повноважень державними податковими органами у Львівській, Волинській і Тернопільській областях у 2011−2012 роках.
Відповідальні: департамент з питань використання коштів державного бюджету фінансовими та контролюючими органами, начальник територіального управління Рахункової палати по Львівській, Волинській, Рівненській та Тернопільській областях Піхоцький В.Ф.

 

ІI квартал

Дата засідання  10 квітня 2013 року
31. Звіт про результати аудиту ефективності використання бюджетних коштів на утилізацію звичайних видів боєприпасів.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань оборони та правоохоронної діяльності Невідомий В.І.
 
32. Звіт про результати перевірки ефективності використання коштів державного бюджету, спрямованих у 2011−2012 роках на розвиток мінерально-сировинної бази.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М.Я., за участю територіальних управлінь.
 
33. Звіт про результати заключного аудиту фінансової звітності Проекту "Модернізація державної податкової служби − 1" в рамках позики Міжнародного банку реконструкції та розвитку.
Відповідальний: департамент з питань державного боргу, міжнародної діяльності та фінансових установ.
 
34. Звіт про результати аналізу і перевірки своєчасності, законності та повноти виплати пенсій Пенсійним фондом України.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань соціальної політики Вітковська Л.В., за участю територіальних управлінь.
 
35. Звіт про результати аудиту ефективності використання бюджетних коштів на наукову і організаційну діяльність президії Національної академії наук України та президій галузевих національних академій наук України.
Відповідальний: департамент з питань науки та гуманітарної сфери, за участю територіальних управлінь.
 
36. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету на керівництво та управління у сфері нагляду за додержанням законодавства про працю у 2011−2012 роках.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань соціальної політики Вітковська Л.В., за участю територіальних управлінь.
 
37. Висновки щодо виконання Державного бюджету України за 2012 рік.
Відповідальний: департамент з питань бюджетної політики
 
 
Дата засідання  24 квітня 2013 року
38. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених на об'єкти "Переведення на напругу 330 кВ повітряної лінії Сімферополь − Севастополь з реконструкцією та розширенням підстанцій Сімферополь і Севастополь".
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань промисловості, виробничої інфраструктури та державної власності Заремба І.М., за участю територіальних управлінь.
 
39. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених Державній службі молоді та спорту України на підготовку резерву і складу національних команд та забезпечення їх участі у міжнародних змаганнях.
Відповідальний: департамент з питань науки та гуманітарної сфери
 
40. Звіт про результати аудиту річних фінансових звітів за 2012 рік в рамках позики Міжнародного банку реконструкції та розвитку на впровадження Проекту удосконалення системи соціальної допомоги.
Відповідальний: департамент з питань державного боргу, міжнародної діяльності та фінансових установ.
 
41. Звіт про результати аудиту використання коштів державного бюджету, передбачених для відновлення пріоритетних об'єктів державного та регіонального значення.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г.Ю., за участю територіальних управлінь.
 
42. Звіт про результати аналізу Звіту Антимонопольного комітету України щодо здійснення ним державного контролю за дотриманням антимонопольного законодавства у 2012 році.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань правового забезпечення Пилипенко В.П.
 
 
Дата засідання  21 травня 2013 року
43. Звіт про результати перевірки використання коштів державного фонду регіонального розвитку, виділених Автономній Республіці Крим та м. Севастополю.
Відповідальний: начальник територіального управління Рахункової палати по Автономній Республіці Крим та м. Севастополю Борисов В.М.
 
44. Звіт про результати перевірки використання коштів державного фонду регіонального розвитку, виділених Київській та Черкаській областям.
Відповідальний: начальник територіального управління Рахункової палати по м. Києву, Київській, Черкаській та Чернігівській областях Миколенко  П.П.
 
45. Звіт про результати перевірки використання коштів державного фонду регіонального розвитку, виділених Дніпропетровській та Запорізькій областям.
Відповідальний: начальник територіального управління Рахункової палати по Дніпропетровській та Запорізькій областях Куценко Л.В.
 
46. Звіт про результати перевірки використання коштів державного фонду регіонального розвитку, виділених Львівській та Волинській областям.
Відповідальний: начальник територіального управління Рахункової палати по Львівській, Волинській, Рівненській та Тернопільській областях Піхоцький  В.Ф.
 
47. Звіт про результати перевірки використання коштів державного фонду регіонального розвитку, виділених Одеській та Херсонській областям.
Відповідальний: начальник територіального управління Рахункової палати по Одеській, Миколаївській та Херсонській областях Мирошніков  А.М.
 
48. Звіт про результати перевірки використання коштів державного фонду регіонального розвитку, виділених Донецькій та Луганській областям.
Відповідальний: начальник територіального управління Рахункової палати по Донецькій та Луганській областях Лебедєв О.І.
 
49. Звіт про результати перевірки використання коштів державного фонду регіонального розвитку, виділених Сумській області.
Відповідальний: територіальне управління Рахункової палати по Харківській, Сумській та Полтавській областях
 
50. Звіт про результати перевірки використання коштів державного фонду регіонального розвитку, виділених Вінницькій та Хмельницькій областям.
Відповідальний: в.о. начальника територіального управління Рахункової палати по Вінницькій, Житомирській, Кіровоградській та Хмельницькій областях Янковський П.М.
 
 
Дата засідання  28 травня 2013 року
51. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, спрямованих Міністерству інфраструктури України на прикладні наукові та науково-технічні розробки, виконання робіт за державними цільовими програмами і державним замовленням.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань промисловості, виробничої інфраструктури та державної власності Заремба І.М.
 
52. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів резервного фонду державного бюджету в 2012 році.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М.Я., за участю територіальних управлінь.
 
53. Звіт про результати аудиту ефективності використання бюджетних коштів на забезпечення приміщеннями місцевих та апеляційних судів загальної юрисдикції, їх експлуатацію, оплату комунальних послуг та енергоносіїв.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань оборони та правоохоронної діяльності Невідомий В.І. за участю територіальних управлінь.
 
54. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів Державного бюджету України, отриманих Державним комітетом телебачення і радіомовлення України на випуск книжкової продукції за програмою "Українська книга".
Відповідальний: департамент з питань науки та гуманітарної сфери, за участю територіальних управлінь.
 
55. Звіт про результати аналізу виконання заходів Державної цільової економічної програми розвитку внутрішнього ринку на період до 2012 року.
Відповідальний: − департамент з питань використання коштів державного бюджету фінансовими та контролюючими органами.
 
56. Висновок щодо виконання Державного бюджету України за перший квартал 2013 року.
Відповідальний: департамент з питань бюджетної політики.
 
 
Дата засідання  12 червня 2013 року
57. Звіт про результати аналізу звіту Фонду державного майна України за 2012 рік.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань промисловості, виробничої інфраструктури та державної власності Заремба І.М.
 
58. Звіт про результати аудиту ефективності використання бюджетних коштів, виділених на забезпечення діяльності сил цивільного захисту.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань оборони та правоохоронної діяльності Невідомий В.І., за участю територіальних управлінь.
 
59. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів, передбачених у державному бюджеті для організації та проведення у 2012 році заходів з літнього оздоровлення дітей.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань соціальної політики Вітковська Л.В., за участю територіальних управлінь.
 
60. Звіт про результати аудиту ефективності використання бюджетних коштів передбачених на підвищення кваліфікації працівників органів державної податкової служби та на проведення прикладних розробок у сфері оподаткування.
Відповідальний: департамент з питань використання коштів державного бюджету фінансовими та контролюючими органами.
 
61. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених на фінансову підтримку національних театрів у м. Києві.
Відповідальні: департамент з питань науки та гуманітарної сфери, начальник територіального управління Рахункової палати по м. Києву, Київській, Черкаській та Чернігівській областях Миколенко П.П.
 
 
Дата засідання  26 червня 2012 року
62. Звіт про результати аудиту ефективності використання бюджетних коштів, виділених Міністерству оборони України на утримання та розвиток Військово-Морських Сил Збройних Сил України.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань оборони та правоохоронної діяльності Невідомий В.І.
 
63. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, призначених на санаторно-курортне оздоровлення дітей-інвалідів.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань соціальної політики Вітковська Л.В., за участю територіальних управлінь.
 
64. Звіт про результати аудиту витрачання коштів Державного бюджету України Міністерством економічного розвитку і торгівлі України на забезпечення двостороннього співробітництва України з іноземними державами та міжнародними організаціями, інформаційне та організаційне забезпечення участі України у міжнародних форумах, конференціях, виставках.
Відповідальний: департамент з питань державного боргу, міжнародної діяльності та фінансових установ.
 
65. Звіт про результати аудиту використання місцевими органами влади коштів додаткових дотацій з державного бюджету місцевим бюджетам на вирівнювання фінансової забезпеченості та оплату праці працівникам бюджетної сфери.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г.Ю., за участю територіальних управлінь.
 
66. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів Державного бюджету України, виділених Київському національному університету ім. Тараса Шевченка на проведення наукових досліджень.
Відповідальний: департамент з питань науки та гуманітарної сфери. 

 

ІІI квартал

Дата засідання  10 липня 2013 року
67. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету Центральною виборчою комісією у 2012 році та І кварталі 2013 року.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань соціальної політики Вітковська Л.В.
 
68. Звіт про результати аудиту стану виконання Конвенції про співробітництво по охороні та сталому використанню ріки Дунай.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М.Я., за участю територіальних управлінь.
 
69. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених науково-дослідному центру Військово-Морських Сил України "Державний океанаріум".
Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань оборони та правоохоронної діяльності Невідомий В.І. начальник територіального управління Рахункової палати по АР Крим та м. Севастополю Борисов В.М.
 
70. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених на забезпечення доступним житлом громадян, які потребують поліпшення житлових умов, у Харківській та Полтавській областях.
Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань промисловості, виробничої інфраструктури та державної власності Заремба І.М., територіальне управління Рахункової палати по Харківській, Сумській та Полтавській областях
 
71. Звіт про результати аудиту використання коштів державного бюджету, виділених на здійснення державних закупівель підприємствами, установами і організаціями Тернопільської та Рівненській областей.
Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань правового забезпечення Пилипенко В.П., начальник територіального управління Рахункової палати по Львівській, Волинській, Рівненській та Тернопільській областях Піхоцький В.Ф.
 
 
Дата засідання  24 липня 2013 року
72. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, спрямованих на формування державного інтервенційного фонду Аграрним фондом, а також закупівлі матеріально-технічних ресурсів для потреб сільськогосподарських товаровиробників.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М.Я., за участю територіальних управлінь.
 
73. Звіт про результати аудиту утворення, погашення та обслуговування у 2012 році державного і гарантованого державою боргу та аналізу стану інформаційних систем управління державним боргом.
Відповідальний: департамент з питань державного боргу, міжнародної діяльності та фінансових установ.
 
74. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених на виконання заходів з лікування онкологічних захворювань у дорослих.
Відповідальний: департамент з питань науки та гуманітарної сфери.
 
75. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів Державного фонду регіонального розвитку.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г.Ю., за участю територіальних управлінь
 
76. Звіт про результати аудиту ефективності використання у Дніпропетровській та Запорізькій областях коштів Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України.
Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань соціальної політики Вітковська Л.В., начальник територіального управління Рахункової палати по Дніпропетровській та Запорізькій областях Куценко Л.В.
 
77. Звіт про результати аудиту використання коштів державного бюджету, виділених на здійснення державних закупівель підприємствами, установами і організаціями Одеської та Миколаївської областей.
Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань правового забезпечення Пилипенко В.П., начальник територіального управління Рахункової палати по Одеській, Миколаївській та Херсонській областях Мирошніков А.М.
 
 
Дата засідання  14 серпня 2013 року
78. Звіт про результати аналізу формування і виконання у 2012−2013 роках державного замовлення на поставку продукції для державних потреб.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань правового забезпечення Пилипенко В.П.
 
79. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів, передбачених у державному бюджеті на здійснення м. Києвом функцій столиці, в частині їх спрямування на проектування, будівництво та реконструкцію транспортних розв'язок та мостових переходів у м. Києві.
Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань промисловості, виробничої інфраструктури та державної власності Заремба І.М., начальник територіального управління Рахункової палати по м. Києву, Київській, Черкаській та Чернігівській областях Миколенко  П.П.
 
80. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету на підготовку педагогічних кадрів навчальними закладами ІІІ−ІV рівнів акредитації Вінницької, Житомирської та Хмельницької областей.
Відповідальні: департамент з питань науки та гуманітарної сфери, начальник територіального управління Рахункової палати по Вінницькій, Житомирській, Кіровоградській та Хмельницькій областях Барецький В.І.
 
 
Дата засідання  28 серпня 2013 року
81. Звіт про результати аудиту ефективності використання бюджетних коштів, виділених на забезпечення умов безпеки судноплавства в басейні Чорного та Азовського морів.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань промисловості, виробничої інфраструктури та державної власності Заремба І.М.
 
82. Звіт про результати аудиту фінансово-господарської діяльності Вищої ради юстиції за 2012 рік та І півріччя 2013 року.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань оборони та правоохоронної діяльності Невідомий В.I.
 
83. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на соціальний захист дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, за принципом "гроші ходять за дитиною".
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань соціальної політики Вітковська Л.В., за участю територіальних управлінь.
 
84. Звіт про результати аудиту ефективності планування та використання коштів Державного бюджету України, отриманих Міністерством культури України на прикладні розробки у сфері розвитку культури.
Відповідальний: департамент з питань науки та гуманітарної сфери, за участю територіальних управлінь
 
85. Висновок щодо виконання Державного бюджету України за перше півріччя 2013 року.
Відповідальний: департамент з питань бюджетної політики
 
 
Дата засідання  11 вересня 2013 року
86. Звіт про результати аудиту ефективності використання бюджетних коштів виділених Державній міграційній службі України на забезпечення виконання функцій у сфері громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань оборони та правоохоронної діяльності Невідомий В.І. за участю територіальних управлінь.
 
87. Звіт про результати аудиту використання бюджетних коштів на попередження та ліквідацію природних пожеж.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М.Я., за участю територіальних управлінь.
 
88. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, передбачених на технічне переоснащення підприємств з видобутку кам'яного вугілля, лігніту (бурого вугілля) і торфу.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань промисловості, виробничої інфраструктури та державної власності Заремба І.М., за участю територіальних управлінь.
 
89. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, призначених на забезпечення житлом воїнів-інтернаціоналістів.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань соціальної політики Вітковська  Л.В.
 
90. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених Міністерству енергетики та вугільної промисловості України на здійснення наукової діяльності.
Відповідальний: департамент з питань науки та гуманітарної сфери.
 
91. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених на виконання повноважень Державною інспекцією України з контролю за цінами.
Відповідальний: департамент з питань використання коштів державного бюджету фінансовими та контролюючими органами.
 
 
Дата засідання  25 вересня 2013 року
92. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, передбачених на фінансування проектів, пов'язаних з консервацією виробничих потужностей промислових підприємств, реструктуризацією та ліквідацією об'єктів підприємств гірничої хімії та підприємств з підземного видобування залізної руди.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань промисловості, виробничої інфраструктури та державної власності Заремба І.М., за участю територіальних управлінь.
 
93. Звіт про результати аудиту стану використання коштів Державного бюджету України, виділених на забезпечення діяльності розвідувальних органів.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань оборони та правоохоронної діяльності Невідомий В.I.
 
94. Звіт про результати аналізу ефективності використання коштів державного бюджету в ході оптимізації системи центральних органів виконавчої влади.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань соціальної політики Вітковська Л.В.
 
95. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів субвенцій державного бюджету, виділених місцевим бюджетам на здійснення капітальних вкладень за об'єктами охорони здоров'я.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г.Ю., за участю територіальних управлінь
 
96. Звіт про результати аудиту ефективності використання бюджетних коштів, виділених на забезпечення діяльності Державної служби фінансового моніторингу України.
Відповідальний: департамент з питань використання коштів державного бюджету фінансовими та контролюючими органами.
 
97. Висновки за результатами аналізу та експертизи проекту Закону України "Про Державний бюджет України на 2014 рік".
Відповідальний: департамент з питань бюджетної політики. 

 

ІV квартал

Дата засідання  8 жовтня 2013 року
98. Звіт про результати аудиту ефективності управління матеріальними цінностями державного матеріального резерву в 2011−2012 роках.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко  М.Я., за участю територіальних управлінь.
 
99. Звіт про результати перевірки виконання кошторису Національного банку України за 2012 рік.
Відповідальний: департамент з питань державного боргу, міжнародної діяльності та фінансових установ, за участю територіальних управлінь.
 
100. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених на розвиток заповідної справи та збереження об'єктів природно-заповідного фонду загальнодержавного значення в Автономній Республіці Крим.
Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко  М.Я., начальник територіального управління Рахункової палати по АР Крим та м. Севастополю Борисов В.М.
 
101. Звіт про результати аудиту ефективності використання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам Вінницької, Житомирської та Хмельницької областям на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах.
Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г.Ю., начальник територіального управління Рахункової палати по Вінницькій, Житомирській, Кіровоградській та Хмельницькій областях Барецький  В.І.
 
 
Дата засідання  30 жовтня 2013 року
102. Звіт про результати аудиту ефективності використання місцевими органами влади державних капітальних видатків, виділених з державного бюджету на будівництво, реконструкцію та ремонт об'єктів соціальної та іншої інфраструктури.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г.Ю., за участю територіальних управлінь
 
103. Звіт про результати аудиту стану виконання Проекту з передачі електроенергії, що підтримується позикою Міжнародного банку реконструкції та розвитку.
Відповідальний: департамент з питань державного боргу, міжнародної діяльності та фінансових установ.
 
104. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів Державного бюджету України, виділених Державній службі молоді та спорту України на фінансову підтримку громадських організацій фізкультурно-спортивного спрямування.
Відповідальний: директор департаменту з питань науки та гуманітарної сфери.
 
105. Звіт про результати аудиту використання коштів державного бюджету, виділених на здійснення заходів з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації та екологічної реабілітації території впливу гірничих робіт державного підприємства "Солотвинський солерудник" Закарпатської області.
Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко  М.Я., начальник територіального управління Рахункової палати по Львівській, Волинській, Рівненській та Тернопільській областях Піхоцький  В.Ф.
 
106. Звіт про результати аудиту використання Харківським державним авіаційним виробничим підприємством коштів, залучених під державні гарантії, та коштів державного бюджету, передбачених на виробництво авіаційної техніки.
Відповідальні: департамент з питань промисловості, виробничої інфраструктури та державної власності Заремба І.М., територіальне управління Рахункової палати по Харківській, Сумській та Полтавській областях.
 
107. Звіт про результати аудиту використання коштів державного бюджету, виділених на заходи з розвитку і функціонування систем централізованого водопостачання та водовідведення в Донецькій та Луганській областях.
Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г.Ю., територіальне управління Рахункової палати по Донецькій та Луганській областях.
 
 
Дата засідання  12 листопада 2013 року
108. Звіт про результати перевірки використання коштів, спрямованих на виконання проекту "Видача державних актів на право власності на землю в сільській місцевості та розвиток системи кадастру".
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко  М.Я., за участю територіальних управлінь.
 
109. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття, виділених у 2012 році для організації громадських робіт для безробітних.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань соціальної політики Вітковська Л.В., за участю територіальних управлінь.
 
110. Звіт про результати аудиту ефективності використання місцевими органами влади субвенції з державного бюджету на придбання медикаментів та виробів медичного призначення для забезпечення швидкої медичної допомоги.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г.Ю., за участю територіальних управлінь
 
111. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених фізкультурно-спортивному товариству "Динамо" України та його територіальним організаціям у м. Києві, Київській, Черкаській та Чернігівській областях на організацію та проведення роботи з розвитку фізичної культури і спорту серед працівників і військовослужбовців правоохоронних органів.
Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань оборони та правоохоронної діяльності Невідомий В.І., начальник територіального управління Рахункової палати по м. Києву, Київській, Черкаській та Чернігівській областях Миколенко  П.П.
 
 
Дата засідання  26 листопада 2013 року
112. Звіт про результати перевірки використання коштів, передбачених у Державному бюджеті України на 2011−2012 роки та І півріччя 2013 року на реалізацію Національної програми інформатизації.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань промисловості, виробничої інфраструктури та державної власності Заремба І.М.
 
113. Звіт про результати аудиту стану використання бюджетних коштів, виділених Державній судовій адміністрації України у 2012 році та за 9 місяців 2013 року на забезпечення діяльності Вищої кваліфікаційної комісії суддів України.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань оборони та правоохоронної діяльності Невідомий В.І.
 
114. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, спрямованих на збереження природно-заповідного фонду в національних природних парках.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко  М.Я., за участю територіальних управлінь.
 
115. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів Державного бюджету України, виділених Міністерству культури України на підготовку та перепідготовку кадрів підвідомчими вищими навчальними закладами І−ІV рівнів акредитації для сфери культури і мистецтва.
Відповідальний: департамент з питань науки та гуманітарної сфери, за участю територіальних управлінь.
 
116. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених на виконання повноважень Державній службі України з контролю за наркотиками.
Відповідальний: департамент з питань використання коштів державного бюджету фінансовими та контролюючими органами, за участю територіальних управлінь
 
117. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених Одеському державному університету внутрішніх справ.
Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань оборони та правоохоронної діяльності Невідомий В.І., начальник територіального управління Рахункової палати по Одеській, Миколаївській та Херсонській областях Мирошніков А.М.
 
118. Висновок щодо виконання Державного бюджету України за дев'ять місяців 2013 року.
Відповідальний: департамент з питань бюджетної політики.
 
 
Дата засідання  10 грудня 2013 року
119. Звіт про результати аудиту ефективності використання бюджетних коштів, виділених на забезпечення житлом громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань оборони та правоохоронної діяльності Невідомий В.І. за участю територіальних управлінь.
 
120. Звіт про результати аудиту ефективності використання кредитних ресурсів, наданих на підвищення безпеки Енергоблока № 2 Хмельницької АЕС та Енергоблока № 4 Рівненської АЕС, між НАЕК "Енергоатом" та Європейським співтовариством з атомної енергії.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань промисловості, виробничої інфраструктури та державної власності Заремба І.М., за участю територіальних управлінь.
 
121. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів Державного бюджету України, виділених Міністерству фінансів України на наукові дослідження та підготовку наукових кадрів.
Відповідальний: департамент з питань науки та гуманітарної сфери.
 
122. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, призначених на заходи із реабілітації дітей з дитячим церебральним паралічем.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань соціальної політики Вітковська Л.В.
 
123. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених на виконання повноважень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг.
Відповідальний: департамент з питань використання коштів державного бюджету фінансовими та контролюючими органами.
 
124. Звіт про результати аналізу стану державних закупівель в Україні у 2012 та поточному роках.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань правового забезпечення Пилипенко В.П.
 
125. Звіт про результати аудиту використання коштів державного бюджету, передбачених на будівництво Дніпропетровського метрополітену, та стану залучення коштів позики Європейського банку реконструкції та розвитку на його завершення.
Відповідальні: департамент з питань державного боргу, міжнародної діяльності та фінансових установ, начальник територіального управління Рахункової палати по Дніпропетровській та Запорізькій областях Куценко Л.В.
 
 
Дата засідання  17 грудня 2013 року
126. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, передбачених на здійснення заходів у сфері енергоефективності та енергозбереження.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань промисловості, виробничої інфраструктури та державної власності Заремба І.М., за участю територіальних управлінь.
 
127. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів Державного бюджету України, виділених Міністерству оборони України на будівництво (придбання) житла для військовослужбовців Збройних Сил України.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань оборони та правоохоронної діяльності Невідомий В.І. за участю територіальних управлінь.
 
128. Звіт про результати аудиту використання бюджетних коштів на виконання функцій Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, за 2011 − 9 місяців 2013 року.
Відповідальний: департамент з питань державного боргу, міжнародної діяльності та фінансових установ.
 
129. Звіт про результати аналізу умов оплати праці працівників вищих навчальних закладів ІІІ−ІV рівнів акредитації Донецької області.
Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань соціальної політики Вітковська Л.В., територіальне управління Рахункової палати по Донецькій та Луганській областях.