Засідання Рахункової палати, 26 серпня 2015 року

26.08.2015 12:40

1. Звіт про результати перевірки використання бюджетних коштів, виділених на забезпечення діяльності Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань оборони та правоохоронної діяльності Невідомий В. І., за участю територіальних управлінь.
Звіт
Рішення
Реагування на рішення
 

2. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету на одноразову виплату жінкам, яким присвоєно почесне звання України "Мати-героїня".

Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань соціальної політики Вітковська Л. В., за участю територіальних управлінь.
Звіт
Рішення
Реагування на рішення
 

3. Звіт про результати аудиту використання субвенції з державного бюджету міському бюджету міста Києва на виконання функцій столиці.

Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г. Ю., начальник територіального управління Рахункової палати по м. Києву, Київській, Черкаській та Чернігівській областях Миколенко П. П.
Звіт
Рішення
Реагування на рішення
 

4. Звіт про результати аудиту використання коштів державного бюджету, виділених на здійснення державних закупівель підприємствами, установами і організаціями Одеської, Миколаївської та Херсонської областей.

Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань правового забезпечення Пилипенко В. П., начальник територіального управління Рахункової палати по Одеській, Миколаївській та Херсонській областях Мирошніков А. М.
Звіт
Рішення
Реагування на рішення
 

5. Висновки щодо виконання Державного бюджету України за перше півріччя 2015 року.

Відповідальний: департамент за питань бюджетної політики (Тесленко О. І.).
Висновки