Засідання Рахункової палати, 9 червня 2015 року

09.06.2015 10:37

1. Звіт про результати виконання Міністерством оборони України рекомендацій Колегії Рахункової палати за результатами розгляду "Звіту про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених Міністерству оборони України на будівництво (придбання) житла для військовослужбовців Збройних Сил України".

Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань оборони та правоохоронної діяльності Невідомий В. І.
Звіт
Рішення
Реагування на рішення
 

2. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету у 2014 році на виплату щомісячної грошової допомоги у зв'язку з обмеженням споживання продуктів харчування місцевого виробництва та компенсації за пільгове забезпечення продуктами харчування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань соціальної політики Вітковська Л. В., за участю територіальних управлінь.
Звіт
Рішення
Реагування на рішення
 

3. Звіт про результати аудиту формування та проведення видатків, спрямованих на навчання дітей у загальноосвітніх спеціалізованих школах-інтернатах з поглибленим вивченням окремих предметів і ліцеях з посиленою військово-фізичною підготовкою.

Відповідальний: головний контролер − директордепартаменту з питань використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г. Ю., за участю територіальних управлінь.
Звіт
Рішення
Реагування на рішення
 

4. Звіт про результати перевірки обґрунтованості планування та результативності контролю за повнотою нарахування і своєчасністю надходжень акцизного податку з бензину моторного для автомобілів.

Відповідальний: департамент з питань доходів бюджету (Огонь Ц. Г.), за участю територіальних управлінь.
Звіт
Рішення
Реагування на рішення
 

5. Звіт про результати аудиту виконання рекомендацій Рахункової палати щодо захисту від забруднення вод басейну річки Західний Буг.

Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М. Я., начальник територіального управління по Львівській, Волинській, Рівненській, Тернопільській, Івано-Франківській та Закарпатській областях Піхоцький В. Ф.
Звіт
Рішення
Реагування на рішення