Засідання Рахункової палати, 18 грудня 2018 року

18.12.2018 10:00

3. Звіт про результати аудиту ефективності використання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реформування регіональних систем охорони здоров'я для здійснення заходів з виконання спільного з Міжнародним банком реконструкції та розвитку проекту "Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей".

Відповідальний: заступник Голови Рахункової палати Майснер А. В.
Звіт
Рішення
Реагування на рішення
  

4. Звіт про результати аудиту ефективності використання бюджетних коштів, виділених на забезпечення виконання завдань та функцій Національної гвардії України (таємне).

Відповідальний: член Рахункової палати Яременко О. С.
 

5. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету Державним агентством з питань електронного урядування України на електронне урядування та Національну програму інформатизації.

Відповідальний: член Рахункової палати Яремчук І. М. (за участю територіальних управлінь).
Звіт
Рішення
Реагування на рішення
 

6. Звіт про результати аудиту ефективності використання бюджетних коштів на забезпечення здійснення правосуддя місцевими господарськими судами.

Відповідальний: член Рахункової палати Яременко О. С.
Звіт
Рішення
Реагування на рішення
  

7. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, передбачених Міністерству освіти і науки України на надання загальної середньої освіти та управління ним об'єктами державної власності, що мають фінансові наслідки для державного бюджету.

Відповідальний: член Рахункової палати Невідомий В. І. (за участю терито­ріальних управлінь)
Звіт
Рішення
Реагування на рішення