Засідання Рахункової палати, 8 жовтня 2019 року

08.10.2019 10:17

1. Аудит ефективності використання коштів державного бюджету на проведення наукових досліджень, розроблення нових та модернізації існуючих систем спеціального зв’язку, захисту інформації, кіберзахисту і протидії технічним розвідкам в межах виконання завдання Державної цільової програми розвитку спеціального зв’язку, забезпечення захисту інформації і протидії технічним розвідкам на 2016–2021 роки (таємне).

Відповідальний: член Рахункової палати Яремчук І. М.
 

2. Перевірка стану виконання кошторису адміністративних витрат Національного банку України та зобов’язань з перерахування коштів до Державного бюджету України за 2018 рік.

Відповідальний: член Рахункової палати Огонь Ц. Г.
Звіт (для службового користування)
Рішення
Реагування на рішення
 

4. Аудит ефективності використання та розпорядження майном державної установи "Професійні закупівлі", що мають фінансові наслідки для державного бюджету.

Відповідальний: член Рахункової палати Іванова І. М.
Звіт
Рішення
Реагування на рішення
 

5. Аналіз виконання Державного бюджету України за підсумками трьох кварталів 2019 року в частині надходжень.

Відповідальний: Голова Рахункової палати Пацкан В. В.
Висновки
 

6. Аудит ефективності використання коштів державного бюджету та управління майном державного підприємства "Дирекція з будівництва Міжнародного аеропорту "Одеса", що мають фінансові наслідки для державного бюджету.

Відповідальний: член Рахункової палати Іванова І. М.
Звіт
Рішення
Реагування на рішення
Реагування на рішення (доповнення)
 

7. Аудит ефективності використання бюджетних коштів, виділених Державній міграційній службі України на забезпечення виконання завдань у сферах міграції, громадянства, реєстрації фізичних осіб, біженців та інших визначених законодавством категорій мігрантів.

Відповідальний: член Рахункової палати Яременко О. С.
Звіт
Рішення
Реагування на рішення