Привітання Голови Рахункової палати Валерія Пацкана з Днем захисників та захисниць України

14.10.2022 08:30

Сьогодні відзначаємо потрійне свято: День захисників і захисниць України, Покрову Пресвятої Богородиці та День українського козацтва.

Цьогоріч – цей день особливий, сповнений безмежною гордістю, неймовірною вдячністю та повагою. Саме наші захисники та захисниці сьогодні уособлюють незламність та міць всього українського народу. Ваша мужність та відвага з перших днів повномасштабного військового вторгнення вселила віру, надію в кожного з нас та впевненість в перемозі! З честю та гідністю ви відстоюєте незалежність України, її суверенітет та територіальну цілісність. Так само відчайдушно боретеся за свободу, як декілька століть тому це робили наші предки – козаки. Щира вдячність кожному з вас!

Чимало наших захисників та захисниць нині перебувають в полоні російського агресора. Молимося за повернення кожного з вас. Чекаємо і віримо, що вже незабаром зможемо сказати: «Наші вдома!».

На жаль, всі сьогоднішні перемоги даються нам надвисокою ціною. Вічна і світла пам'ять всім тим, хто віддав своє життя за мирне майбутнє та перемогу України!

Нехай Богородиця, яка вважається захисницею воїнів, завжди буде поруч та береже вас!

Зі святом, дорогі наші захисники та захисниці!

Слава Україні!