Колектив Рахункової палати придбав 4 дрони для українських захисників

24.11.2022 13:25

Голова Рахункової палати Валерій Пацкан передав чотири квадрокоптери від колективу інституції нашим захисникам із Служби зовнішньої розвідки України. Ці дрони допомагатимуть боронити південні кордони.

«Хлопці звернулися до нас з проханням про такі потрібні їм "пташки". Дякую усім працівникам нашої інституції, а також членам Рахункової палати, які зробили свій внесок, щоби допомогти нашим військовим. Окрема подяка профспілковому комітету, який закрив всі організаційні та логістичні питання”, – заявив Валерій Пацкан.

Він наголосив, що дрони – недешеві, водночас недовговічні апарати, тому потреба в них на фронті є постійною.

«Військові називають їх розхідним матеріалом, адже вороги регулярно збивають ці безпілотники. Однак краще втратити пластмасу, та зберегти життя. Нехай ці квадрокоптери оберігають вас, дорогі наші захисники, і наближають нашу перемогу», - наголосив Голова Рахункової палати.  

Валерій Пацкан додав, що на кошти, які залишилися, Рахункова палата закупить зимову гуму для техніки наших військових на передовій.

У свою чергу представник Служби зовнішньої розвідки України подякував колективу Рахункової палати за підтримку і підкреслив, що це черговий важливий внесок у нашу спільну майбутню перемогу.