Рахункова палата розпочала аудит у Службі автомобільних доріг на Хмельниччині

05.02.2019 15:00

Сьогодні член Рахункової палати Ірина Іванова розпочала аудит у Службі автомобільних доріг Хмельницької області. Ця перевірка здійснюється в межах державного зовнішнього фінансового контролю (аудиту) щодо ефективності використання бюджетних коштів на будівництво, реконструкцію, капітальний та поточний ремонт автомобільних доріг загального користування державного значення у Дніпропетровській, Хмельницькій та Закарпатській областях.

Під час відкриття заходу Ірина Іванова зауважила, що стан доріг – гостре питання нашого суспільства. Це не лише безпека та комфорт українців, це, насамперед, обличчя держави.

У межах аудиту в Хмельницькій області планується оцінити ефективність використання у 2017–2018 роках бюджетних коштів за трьома програмами, спрямованими на будівництво, реконструкцію, капітальний та поточний ремонт майже 70 кілометрів автомобільних доріг.

За результатами перевірки буде встановлено фактичний стан справ та надано оцінку своєчасності і повноти бюджетних надходжень та їх використання головним розпорядником та одержувачами, а також ефективності управлінських рішень Служби автомобільних доріг у Хмельницькій області.

Відповідно до Плану роботи Рахункової палати на 2019 рік, Звіт щодо ефективності використання бюджетних коштів на будівництво, реконструкцію, капітальний та поточний ремонт автомобільних доріг загального користування державного значення у Дніпропетровській, Хмельницькій та Закарпатській областях розглядатиметься 26 березня.