Сергія Ключку обрано заступником Голови Рахункової палати

19.04.2024 11:18

Рахункова палата на позачерговому засіданні 19 квітня 2024 року обрала члена Рахункової палати Сергія Ключку заступником Голови. Раніше на цьому ж засіданні з відповідної посади був увільнений член Рахункової палати Андрій Майснер (обіймав посаду заступника Голови з березня 2018 року).

Як зазначила під час обговорення перед голосуваннями зазначених питань Голова Рахункової палати Ольга Піщанська, хоча в середині березня й закінчилися шестирічні повноваження семи членів Рахункової палати, зокрема і Андрія Майснера, всі вони повинні продовжувати виконувати свої обов’язки належним чином до прийняття наступного рішення Верховною Радою України.

Після обговорення члени Рахункової палати більшістю голосів підтримали запропоновану Головою кандидатуру Сергія Ключки. Він подякував колегам за довіру та зазначив, що докладе усіх зусиль задля розвитку інституції.

Нагадаємо, Верховна Рада призначали Сергія Ключку членом Рахункової палати 21 грудня 2023 року. До цього з 2006 року він обіймав посади в органах державного фінансового контролю та підрозділах внутрішнього аудиту в державних органах.

Відповідно до останнього розподілу напрямків між членами Рахункової палати до сфери відання Сергія Ключки належать: інфраструктура, житлово-комунальне господарство, енергетика, розвиток громад та територій.

Біографія Сергія Ключки.