Рахункова палата і Київська школа економіки підписали Меморандум про співпрацю

22.04.2024 15:04

Рахункова палата і Київська школа економіки (KSE) 19 квітня підписали Меморандум про співпрацю. Документ передбачає обмін між інституціями науково-практичним досвідом у сфері аудиту, спільну розробку та реалізацію науково-освітніх програм. Зокрема, Меморандум обумовлює підготовку та перепідготовку, а також підвищення кваліфікації фахівців Рахункової палати, стажування та підвищення кваліфікації працівників університету на базі інституції. Також у подальшому кращі студенти Університету матимуть змогу пройти стажування чи працевлаштуватися у Рахунковій палаті.

До співпраці з Рахунковою палатою долучаться студенти, що навчаються за програмами «бізнес-економіка», «економіка і великі дані», «публічна політика та врядування».

«Рахункова палата задля сталого інституційного розвитку має активізувати процес співпраці з освітніми та науковими інституціями. Також ми маємо посилювати колектив молодими кадрами. Сподіваюсь, наша співпраця буде взаємовигідним проєктом», – зазначила Голова Рахункової палати Ольга Піщанська.

У свою чергу KSE Тимофій Брік подякував колективу Рахункової палати за професійну роботу і за можливість закладу долучитися до процесу реформування та посилення спроможності вищого органу аудиту України.

«Важливо, щоб наші студенти проходили стажування також і у державних інституціях, адже вони отримують прямий досвід щодо того, як працює держава, економіка, як відбуваються управлінські процеси», – сказав Тимофій Брік.

Довідково: Київська школа економіки — приватний вищий навчальний заклад, заснований 1996 року Консорціумом економічних досліджень та освіти. За час свого існування заклад випустив понад 600 студентів, чверть з яких отримали західний PhD.