«Ми дивимося на вас з надією та гордістю», – Голова Рахункової палати привітала студентів з початком навчального року

02.09.2024 16:24

Україна важкою ціною боронить незалежність, щоб дати впевненість у майбутньому нашим молодим поколінням, а надалі молодь могла розбудовувати  країну, в якій мріє жити. З такими словами звернулася Голова Рахункової палати Ольга Піщанська до студентів Державного податкового університету під час урочистостей з нагоди початку нового навчального року. До заходу також долучилися Міністр фінансів України Сергій Марченко, в. о. Голови Державної податкової служби України Тетяна Кірієнко, Голова Державної аудиторської служби України Алла Басалаєва, голова Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко та інші гості.

 

На початку заходу присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих Героїв та поіменно згадали 52-х викладачів та студентів Державного податкового університету, чиї життя забрала війна.

Звертаючись до студентів Голова Рахункової палати наголосила, що інституція буде рада прийняти випускників цього закладу на стажування, а в подальшому – і на роботу. Ольга Піщанська побажала  їм сміливості та впевненості у своїх силах.

«Створюйте сенси, ставте високі цілі, помиляйтеся і починайте знову. Помилки – це добре, через них ми отримуємо цінний досвід. Ви зможете все. Сьогодні ми разом дуже важкою ціною виборюємо незалежність і свободу України.   Зокрема і  для того, щоб ви потім розбудовували  нову Україну з новими правилами. Ми дивимося на вас з великою надією та гордістю», – відзначила  у промові Ольга Піщанська.

Також в. о. ректора Дмитро Серебрянський побажав першокурсникам успіхів у навчанні, щоб у майбутньому вони могли стати важливою частиною колективів кращих державних інституцій країни.

Нагадаємо, 9 квітня Рахункова палата та Державний податковий університет підписали Меморандум про співпрацю.