Засідання Рахункової палати, 10 жовтня 2023 року

10.10.2023 09:23

1. Перевірка виконання кошторису адміністративних витрат Національного банку України та зобов’язань з перерахування коштів до Державного бюджету України (для службового користування).
Відповідальний: член Рахункової палати Цезар Огонь
 
 
2. Аналіз виконання Державного бюджету України за підсумками трьох кварталів 2023 року в частині надходжень загального фонду.
Відповідальний: Т. в. п. Голови Рахункової палати Андрій Майснер
Висновки
Рішення
 

3. Аудит ефективності використання коштів державного бюджету, виділених на заходи з реалізації державної політики у сфері відновлення та збереження національної пам’яті, забезпечення діяльності Національного меморіального комплексу Героїв Небесної Сотні – Музею Революції Гідності та Галузевого державного архіву Українського інституту національної пам’яті, функціонування Національного музею Голодомору-геноциду та на будівництво об’єктів загальнодержавного значення у сфері культури.

Відповідальний: член Рахункової палати Андрій Дідик
Звіт
Рішення
Реагування на рішення
 

4. Аудит ефективності використання коштів державного бюджету, виділених Міністерству юстиції України на керівництво та управління у сфері юстиції, стану внутрішнього контролю головного розпорядника коштів державного бюджету.

Відповідальний: член Рахункової палати Андрій Дідик
Звіт
Рішення
Реагування на рішення