ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Колегії Рахункової палати
від 23.11.2011 року № 21-7
(скоригований відповідно до постанов Колегії
від 08.02.2012 № 2-9,
від 11.04.2012 № 6-4,
від 08.05.2012 № 8-1,
від 16.05.2012 № 9-6,
від 13.06.12 № 11-8
та від 06.07.12 № 13-1)

 

План роботи Колегії Рахункової палати на 2012 рік

І квартал

Дата засідання  25 січня 2012 року
 
1. Звіт про результати перевірки ефективності використання бюджетних коштів, виділених з метою закупівлі технічних засобів для аграрного комплексу з подальшою передачею їх на умовах фінансового лізингу у 20102011 роках.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М.Я., за участю територіальних управлінь.
 
2. Звіт про результати аналізу ефективності запровадження в Україні єдиного соціального внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань соціальної політики Вітковська Л.В.
 
3. Звіт про результати аналізу джерел формування та ефективності використання коштів, одержаних установами Національної академії медичних наук України від оренди державного майна.
Відповідальний: департамент з питань науки та гуманітарної сфери
 
4. Звіт про результати аудиту використання коштів державного бюджету, виділених Державним управлінням охорони навколишнього природного середовища та Державним екологічним інспекціям в Харківській та Сумській областях на реалізацію державної політики у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення, охорони природних ресурсів та державного нагляду (контролю) у цій сфері.
Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М.Я., начальник територіального управління Рахункової палати по Харківській, Сумській та Полтавській областях Косінов С.А.
 
 
Дата засідання  8 лютого 2012 року
 
5. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, передбачених Міністерству енергетики та вугільної промисловості України на заходи з ядерної та радіаційної безпеки.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань промисловості, виробничої інфраструктури та державної власності Заремба І.М., за участю територіальних управлінь.
 
6. Звіт про результати аналізу виконання органами виконавчої влади Вінницької та Житомирської областей повноважень щодо реалізації державної політики у сфері загальної середньої освіти за рахунок видатків місцевих бюджетів, що враховуються при визначенні міжбюджетних трансфертів.
Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г.Ю., в.о. начальника територіального управління Рахункової палати по Вінницькій, Житомирській, Кіровоградській та Хмельницькій областях Янковський П.М.
 
7. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених на будівництво та розвиток Київського метрополітену.
Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань промисловості, виробничої інфраструктури та державної власності Заремба І.М., начальник територіального управління Рахункової палати по м. Києву, Київській, Черкаській та Чернігівській областях Миколенко П.П.
 
8. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету на наукові прикладні дослідження і розробки та забезпечення їх впровадження установами Національної академії наук України у Донецькій області.
Відповідальні: департамент з питань науки та гуманітарної сфери, територіальне управління Рахункової палати по Донецькій та Луганській областях
 
 
Дата засідання  22 лютого 2012 року
 
9. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, передбачених на Загальнодержавну програму "Питна вода України" на 20062020 роки.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань промисловості, виробничої інфраструктури та державної власності Заремба І.М., за участю територіальних управлінь.
 
10. Звіт про результати аудиту фінансово-господарської діяльності Вищого адміністративного суду України за 2011 рік.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань оборони та правоохоронної діяльності Невідомий В.І.
 
11. Звіт про результати аудиту ефективності використання бюджетних коштів Антимонопольним комітетом України на виконання антимонопольно-конкурентного законодавства.
Відповідальний: заступник директора департаменту з питань використання коштів державного бюджету фінансовими та контролюючими органами Огонь Ц.Г., за участю територіальних управлінь.
 
12. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету на заходи з літнього оздоровлення дітей у 20102011 роках.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань соціальної політики Вітковська Л.В., за участю територіальних управлінь.
 
13. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених Міністерству культури України на бібліотечну справу.
Відповідальний: департамент з питань науки та гуманітарної сфери, за участю територіальних управлінь.
 
14. Звіт про результати аудиту річних фінансових звітів за 2011 рік у рамках позики Міжнародного банку реконструкції та розвитку на впровадження Проекту "Модернізація державної податкової служби України − 1".
Відповідальний: департамент з питань державного боргу, міжнародної діяльності та фінансових установ.
 
15. Звіт про результати аналізу нормативно-правового забезпечення Кабінетом Міністрів України виконання Закону України "Про Державний бюджет України на 2011 рік".
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань правового забезпечення Пилипенко В.П.
 
 
Дата засідання − 14 березня 2012 року
 
16. Звіт про результати аудиту ефективності використання бюджетних коштів, виділених Міністерству внутрішніх справ України на централізоване матеріально-технічне забезпечення органів і підрозділів внутрішніх справ.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань оборони та правоохоронної діяльності Невідомий В.І.
 
17. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, спрямованих на реалізацію положень Кіотського протоколу до Рамкової конвенції ООН про зміну клімату, у тому числі отриманих від продажу частин установленої кількості викидів парникових газів.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М.Я.
 
18. Звіт про результати аудиту ефективності використання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г.Ю., за участю територіальних управлінь.
 
19. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, передбачених на реалізацію державної політики у сфері обігу цінних паперів та функціонування фондового ринку в Україні.
Відповідальний: заступник директора департаменту з питань використання коштів державного бюджету фінансовими та контролюючими органами Огонь Ц.Г., за участю територіальних управлінь.
 
20. Звіт про результати аудиту ефективності використання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку Дніпропетровської та Запорізької областей.
Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г.Ю., начальник територіального управління Рахункової палати по Дніпропетровській та Запорізькій областях Куценко Л.В.
 
21. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених на медичне лікування, реабілітацію та санаторне забезпечення особового складу Збройних Сил України та осіб пільгових категорій на території Автономної Республіки Крим та м. Севастополя.
Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань оборони та правоохоронної діяльності Невідомий В.І., начальник територіального управління Рахункової палати по АР Крим та м. Севастополю Борисов В.М.
 
22. Інформація щодо виконання Державного бюджету України за 2011 рік.
Відповідальний: департамент з питань бюджетної політики.
 
 
Дата засідання − 28 березня 2012 року
 
23. Звіт про результати аудиту ефективності використання бюджетних коштів, виділених Міністерству оборони України на утримання та розвиток Сухопутних військ Збройних Сил України.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань оборони та правоохоронної діяльності Невідомий В.І.
 
24. Звіт про результати аудиту ефективності виконання заходів Державної програми впровадження цифрового телерадіомовлення.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань промисловості, виробничої інфраструктури та державної власності Заремба І.М.
 
25. Звіт про результати аудиту ефективності використання Міністерством закордонних справ України коштів державного бюджету на функціонування і розвиток закордонних дипломатичних установ України у 20102011 роках.
Відповідальний: департамент з питань державного боргу, міжнародної діяльності та фінансових установ.
 
26. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених Національному агентству України з питань державної служби на підготовку та підвищення кваліфікації державних службовців.
Відповідальний: департамент з питань науки та гуманітарної сфери, за участю територіальних управлінь.
 
27. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету на керівництво та управління у сфері освіти і науки, молоді та спорту.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань соціальної політики Вітковська Л.В., за участю територіальних управлінь.
 
28. Звіт про результати аудиту ефективності використання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам Одеської та Миколаївської областей на реалізацію пріоритетів розвитку регіонів.
Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г.Ю., начальник територіального управління по Одеській, Миколаївській та Херсонській областях Мирошніков А.М.

 

ІI квартал

Дата засідання  11 квітня 2012 року
 
29. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, спрямованих на виконання Державної цільової програми реалізації технічної політики в агропромисловому комплексі на період до 2011 року.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природо­охоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М.Я., за участю територіальних управлінь.
 
30. Звіт про результати аудиту використання коштів державного бюджету на збереження пам'яток історико-культурної спадщини Львівської та Тернопільської областей.
Відповідальний: департамент з питань науки та гуманітарної сфери; начальник терито­ріального управління Рахункової палати по Львівській, Волинській, Рівненській та Тернопільській областях Піхоцький В.Ф.
 
31. Звіт Рахункової палати України за 2011 рік.
Відповідальні: Заступник Голови Рахункової палати Яременко О.С., начальник управління стандартів, аналітики та розвитку Шах Г.А.
 
 
Дата засідання  25 квітня 2012 року
 
32. Звіт про ефективність використання коштів резервного фонду державного бюджету в 2011 році.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природо­охоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко  М.Я.
 
33. Звіт про результати перевірки ефективності використання бюджетних коштів на виконання Державної цільової програми формування позитивного міжнародного іміджу України на період до 2011 року.
Відповідальний: департамент з питань державного боргу, міжнародної діяльності та фінансових установ.
 
34. Звіт про результати аналізу взаємовідносин Державного бюджету України та місцевих бюджетів у 2010−2011 роках.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г.Ю., за участю територіальних управлінь.
 
35. Звіт про результати аналізу Звіту Антимонопольного комітету України щодо здійснення ним державного контролю за дотриманням антимонопольного законодавства.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань правового забезпечення Пилипенко В.П.
 
36. Звіт про результати аудиту ефективності витрачання коштів державного бюджету на використання, збереження та відтворення лісового фонду у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях.
Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природо­охоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М.Я., в.о. начальника територіаль­ного управління Рахункової палати по Вінницькій, Житомирській, Кіровоградській та Хмельницькій областях Янковський  П.М.
 
 
Дата засідання  16 травня 2012 року
 
37. Звіт про результати перевірки використання коштів державного бюджету, передбачених Державному агентству з інвестицій та управління національними проектами України на реалізацію заходів у сфері інвестиційної діяльності та управління національними проектами.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань промисловості, виробничої інфраструктури та державної власності Заремба  І.М.
 
38. Звіт про результати аналізу виконання у 2011 році бюджету Фонду соціального страхування від тимчасової втрати працездатності.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань соціальної політики Вітковська Л.В., за участю територіальних управлінь.
 
39. Звіт про результати аудиту ефективності використання бюджетних коштів, виділених Державному науково-дослідному експертно-криміналістичному центру МВС України та його структурним підрозділам у м. Києві і Київській області на виконання повноважень.
Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань оборони та правоохо­ронної діяльності Невідомий  В.І., начальник територіального управління Рахункової палати по м. Києву, Київській, Черкаській та Чернігівській областях Миколенко  П.П.
 
40. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам Харківської та Полтавської областей на погашення заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію, що вироблялася, транспортувалася та постачалася населенню.
Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь  Г.Ю., начальник територіального управління Рахункової палати по Харківській, Сумській та Полтавській областях Косінов С.А.
 
41. Звіт про результати аудиту ефективності використання субвенції з державного бюджету обласному бюджету Донецької області на будівництво центру томографії, капітальний ремонт і реконструкцію лікарняних споруд та закупівлю високовартісного медичного обладнання.
Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь  Г.Ю., начальник територіального управління Рахункової палати по Донецькій та Луганській областях Лебедєв  О.І.
 
 
Дата засідання  30 травня 2012 року
 
42. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, передбачених Міністерству палива та енергетики України на заходи із створення власного виробництва ядерного палива.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань промисловості, виробничої інфраструктури та державної власності Заремба І.М., за участю територіальних управлінь.
 
43. Звіт про результати аудиту ефективності використання бюджетних коштів, виділених на здійснення правосуддя місцевими судами.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань оборони та правоохоронної діяльності Невідомий  В.І.
 
44. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, отриманих Міністерством культури України на надання фінансової підтримки національним творчим спілкам у сфері культури і мистецтва.
Відповідальний: департамент з питань науки та гуманітарної сфери, за участю територіальних управлінь.
 
45. Звіт про результати аналізу Звіту Фонду державного майна України за 2011 рік.
Відповідальний: заступник директора департаменту з питань використання коштів державного бюджету фінансовими та контролюючими органами Огонь  Ц.Г.
 
46. Звіт про результати аудиту стану державного та гарантованого державою боргу за 2011 рік.
Відповідальний: департамент з питань державного боргу, міжнародної діяльності та фінансових установ
 
47. Звіт про результати аналізу існуючої системи індексації оплати праці працівників бюджетної сфери.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань соціальної політики Вітковська Л.В., за участю територіальних управлінь.
 
 
Дата засідання  13 червня 2012 року
 
48. Звіт про результати аудиту ефективності використання бюджетних коштів, виділених Міністерству внутрішніх справ України на функціонування та розвиток Державної автомобільної інспекції.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань оборони та правоохоронної діяльності Невідомий  В.І.
 
49. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених Національній академії медичних наук України на наукову діяльність та надання високоспеціалізованої медичної допомоги хворим.
Відповідальний: департамент з питань науки та гуманітарної сфери.
 
50. Звіт про результати аудиту ефективності використання бюджетних коштів Міністерством економічного розвитку і торгівлі України на виконання заходів щодо сприяння розвитку підприємництва в Україні.
Відповідальний: заступник директора депар­таменту з питань використання коштів державного бюджету фінансовими та контролюючими органами Огонь  Ц.Г., за участю територіальних управлінь.
 
51. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів субвенції з державного бюджету міському бюджету м. Запоріжжя на будівництво автомагістралі через р. Дніпро.
Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь  Г.Ю., начальник територіального управління Рахункової палати по Дніпропетровській та Запорізькій областях Куценко  Л.В.
 
52. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених на заходи з розвитку садівництва і виноградарства в Одеській та Херсонській областях.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природо­охоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко  М.Я., начальник територіального управління Рахункової палати по Одеській, Миколаївській та Херсонській областях Мирошніков  А.М.
 
53. Висновок щодо виконання Державного бюджету України за перший квартал 2012 року.
Відповідальний: департамент з питань бюджетної політики.
 
 
Дата засідання  27 червня 2012 року
 
54. Звіт про результати аудиту використання бюджетних коштів, виділених Службі безпеки України у 2011 році.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань оборони та правоохоронної діяльності Невідомий  В.І.
 
55. Звіт про результати аудиту стану виконання Програми комплексного протипаводкового захисту в басейні р. Тиси у Закарпатській області на 2006−2015 роки.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природо­охоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко  М.Я.
 
56. Звіт про результати аудиту ефективності використання бюджетних коштів Державною спеціальною службою транспорту.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань промисловості, виробничої інфраструктури та державної власності Заремба І.М., за участю територіальних управлінь.
 
57. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених на реконструкцію очисних споруд та інших об'єктів з метою захисту акваторії Азово-Чорноморського узбережжя від забруднення.
Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природо­охоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко  М.Я., начальник територіального управління Рахункової палати по АР Крим та м. Севастополю Борисов  В.М.

 

ІІI квартал

Дата засідання  25 липня 2012 року
 
58. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених Міністерству освіти і науки, молоді та спорту на надання загальної та поглибленої освіти з фізики і математики, фізкультури і спорту загальноосвітніми спеціалізованими школами-інтернатами.
Відповідальний: департамент з питань науки та гуманітарної сфери.
 
59. Звіт про результати аудиту Проекту удосконалення системи соціальної допомоги, що підтримується позикою Міжнародного банку реконструкції та розвитку, за 2011 рік.
Відповідальний: департамент з питань державного боргу, міжнародної діяльності та фінансових установ, за участю територіальних управлінь.
 
60. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету на забезпечення діяльності Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у 2011 році та І кварталі 2012 року.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань соціальної політики Вітковська Л.В.
 
61. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів позики, отриманої під державні гарантії від Канадської експертної агенції для фінансування робіт із створення Національної супутникової системи зв'язку.
Відповідальні: департамент з питань державного боргу, міжнародної діяльності та фінансових установ; начальник територіального управління Рахункової палати по м. Києву, Київській, Черкаській та Чернігівській областях Миколенко П.П.
 
62. Звіт про результати аудиту використання у 2011 році коштів додаткової дотації з державного бюджету місцевим бюджетам Вінницької, Житомирської та Кіровоградської областей на підвищення рівня оплати праці працівників бюджетної сфери.
Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г.Ю., в.о. начальника територіального управління Рахункової палати по Вінницькій, Житомирській, Кіровоградській та Хмельницькій областях Янковський П.М.
 
 
Дата засідання  8 серпня 2012 року
 
63. Звіт про результати аудиту ефективності використання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на надання пільг та субсидій населенню на оплату житлово-комунальних послуг.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г.Ю., за участю територіальних управлінь
 
64. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів субвенції з державного бюджету на придбання витратних матеріалів та медичного обладнання для закладів охорони здоров`я Полтавської, Сумської та Харківської областей.
Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г.Ю., начальник територіального управління Рахункової палати по Харківській, Сумській та Полтавській областях Косінов С.А.
 
 
Дата засідання  22 серпня 2012 року
 
65. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених упродовж 2011 року та першого півріччя 2012 року Міністерству внутрішніх справ України, Службі безпеки України, Національному агентству України з питань державної служби на здійснення заходів щодо протидії проявам корупції.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань оборони та правоохоронної діяльності Невідомий В.І.
 
66. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, передбачених Міністерству регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України на реконструкцію та будівництво систем централізованого водовідведення.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань промисловості, вироб­ничої інфраструктури та державної власності Заремба І.М., за участю територіальних управлінь.
 
67. Звіт про результати перевірки ефективності використання коштів державного бюджету, що виділялися на утримання Національного музею народної архітектури та побуту.
Відповідальний: департамент з питань науки та гуманітарної сфери.
 
68. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету на доплату за роботу на радіоактивно забруднених територіях та збереження заробітної плати при переведенні на нижчеоплачувану роботу громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи. 
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань соціальної політики Вітковська Л.В., за участю територіальних управлінь
 
69. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам Львівської, Рівненської та Тернопільської областей на реалізацію пріоритетів розвитку регіонів.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г.Ю., начальник територіального управління Рахункової палати по Львівській, Волинській, Рівненській та Тернопільській областях Піхоцький  В.Ф.
 
70. Висновок щодо виконання Державного бюджету України за перше півріччя 2012 року.
Відповідальний: департамент з питань бюджетної політики
 
 
Дата засідання  12 вересня 2012 року
 
71. Звіт про результати аудиту ефективності використання бюджетних коштів, виділених Міністерству внутрішніх справ України на медичне забезпечення працівників, осіб рядового і начальницького складу органів внутрішніх справ та військовослужбовців внутрішніх військ.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань оборони та правоохо­ронної діяльності Невідомий  В.І.
 
72. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, передбачених Міністерству енергетики та вугільної промисловості України на здійснення державної підтримки вугледобувних підприємств на часткове покриття витрат із собівартості продукції.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань промисловості, виробничої інфраструктури та державної власності Заремба І.М., за участю територіальних управлінь.
 
73. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених Національній академії педагогічних наук України на наукові дослідження.
Відповідальний: департамент з питань науки та гуманітарної сфери.
 
74. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету на здійснення природоохоронних заходів на території Одеської, Миколаївської та Херсонської областей.
Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М.Я., начальник територіального управління Рахункової палати по Одеській, Миколаївській та Херсонській областях Мирошніков  А.М.
 
75. Звіт про результати аналізу стану заборгованості з виплати заробітної плати шахтарям Донецької і Луганської областей.
Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань соціальної політики Вітковська Л.В., начальник територіального управління Рахункової палати по Донецькій та Луганській областях Лебедєв  О.І.
 
 
Дата засідання  26 вересня 2012 року
 
76. Звіт про результати аудиту ефективності використання бюджетних коштів, виділених Міністерству оборони України на забезпечення участі в міжнародних миротворчих операціях.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань оборони та правоохо­ронної діяльності Невідомий  В.І.
 
77. Звіт про перевірки використання у 2011 році та І півріччі 2012 року Державним агентством лісових ресурсів України коштів державного бюджету, спрямованих на забезпечення державного регулювання та управління у сфері лісового та мисливського господарства.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М.Я., за участю територіальних управлінь.
 
78. Звіт про результати аудиту виконання заходів Державної цільової соціально-економічної програми будівництва (придбання) доступного житла.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань промисловості, виробничої інфраструктури та державної власності Заремба І.М., за участю територіальних управлінь.
 
79. Звіт про результати перевірки кошторису витрат Національного банку України за 2011 рік.
Відповідальний: департамент з питань державного боргу, міжнародної діяльності та фінансових установ, за участю територіальних управлінь.
 
80. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету на фінансову підтримку громадських організацій інвалідів та ветеранів.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань соціальної політики Вітковська Л.В.
 
81. Звіт про результати фінансового аудиту використання коштів державного бюджету, виділених на утримання Міжнародного центру миротворчості та безпеки (військова частина А4150).
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань оборони та правоохоронної діяльності Невідомий В.І., начальник територіального управління Рахункової палати по Львівській, Волинській, Рівненській та Тернопільській областях Піхоцький В.Ф.
 
82. Висновки за результатами аналізу та експертизи проекту Закону України "Про Державний бюджет України на 2013 рік".
Відповідальний: департамент з питань бюджетної політики. 

 

ІV квартал

Дата засідання  10 жовтня 2012 року
 
83. Звіт про результати аудиту використання бюджетних коштів на попередження та ліквідацію наслідків катастроф та Інформація до паралельного/координованого аудиту готовності до катастроф, в рамках діяльності робочої групи INTOSAI з підзвітності та аудиту допомоги, пов'язаної з катастрофами.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М.Я.
 
84. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету на забезпечення діяльності Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань соціальної політики Вітковська Л.В.
 
85. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених Державній податковій службі України на виконання повноважень в частині контролю за дотриманням та виконанням податкового законодавства.
Відповідальний: заступник директора департаменту з питань використання коштів державного бюджету фінансовими та контролюючими органами Огонь Ц.Г.
 
86. Звіт про результати аналізу стану державних закупівель в Україні у 2011 році та I півріччі 2012 року.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань правового забезпечення Пилипенко В.П.
 
87. Звіт про результати аудиту ефективності використання субвенцій з державного бюджету місцевими бюджетами Автономної Республіки Крим на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку.
Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г.Ю., начальник територіального управління Рахункової палати по АР Крим та м. Севастополю Борисов В.М.
 
88. Спільний звіт про результати міжнародного аудиту з адаптації до зміни клімату.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М.Я.
 
 
Дата засідання − 24 жовтня 2012 року
 
89. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету на виконання заходів Загальнодержавної програми імунопрофілактики та захисту населення від інфекційних хвороб.
Відповідальний: департамент з питань науки та гуманітарної сфери.
 
90. Звіт про результати аналізу формування та здійснення видатків, що враховуються при визначенні міжбюджетних трансфертів з державного бюджету місцевим бюджетам на органи місцевого самоврядування.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г.Ю., за участю територіальних управлінь
 
91. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету на виконання повноважень органами Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки України Дніпропетровської та Запорізької областей.
Відповідальні: заступник директора департаменту з питань використання коштів державного бюджету фінансовими та контролюючими органами Огонь Ц.Г., начальник територіального управління Рахункової палати по Дніпропетровській та Запорізькій областях Куценко Л.В.
 
 
Дата засідання − 14 листопада 2012 року
 
92. Звіт про результати аудиту ефективності використання бюджетних коштів на прикладні дослідження, розробки, розбудову та модернізацію об'єктів митної служби.
Відповідальний: заступник директора департаменту з питань використання коштів державного бюджету фінансовими та контролюючими органами Огонь Ц.Г., за участю територіальних управлінь.
 
93. Звіт про результати аудиту ефективності використання державним підприємством "Фінансування інфраструктурних проектів" запозичень під державні гарантії.
Відповідальний: департамент з питань державного боргу, міжнародної діяльності та фінансових установ.
 
94. Звіт про результати аналізу використання бюджетних коштів на забезпечення лікування хворих на цукровий діабет у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях.
Відповідальні: департамент з питань науки та гуманітарної сфери; в.о. начальника територіального управління Рахункової палати по Вінницькій, Житомирській, Кіровоградській та Хмельницькій областях Янковський П.М.
 
95. Звіт про результати аналізу виконання органами виконавчої влади та місцевого самоврядування Сумської ті Полтавської областей повноважень з реалізації державної політики у сфері охорони здоров'я щодо надання амбулаторно - поліклінічної та стаціонарної допомоги за рахунок видатків місцевих бюджетів, що враховуються при визначенні міжбюджетних трансфертів.
Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г.Ю., начальник територіального управління Рахункової палати по Харківській, Сумській та Полтавській областях Косінов С.А.
 
96. Звіт про результати аудиту ефективності управління коштами державного бюджету, виділеними на проектування та будівництво аеропорту в м. Львові.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань промисловості, виробничої інфраструктури та державної власності Заремба І.М., начальник територіального управління Рахункової палати по Львівській, Волинській, Рівненській та Тернопільській областях Піхоцький В.Ф.
 
 
Дата засідання − 28 листопада 2012 року
 
97. Звіт про результати аудиту використання бюджетних коштів, передбачених на забезпечення життєдіяльності Криворізького гірничо-збагачувального комбінату окислених руд.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань промисловості, виробничої інфраструктури та державної власності Заремба І.М., за участю територіальних управлінь.
 
98. Звіт про результати аудиту використання Державною судовою адміністрацією України та судами загальної юрисдикції коштів, що надійшли до спеціального фонду Державного бюджету України у 2012 році.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань оборони та правоохоронної діяльності Невідомий В.І.
 
99. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття, виділених для працевлаштування безробітних шляхом надання дотацій роботодавцям.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань соціальної політики Вітковська Л.В., за участю територіальних управлінь.
 
100. Звіту про результати перевірки ефективності використання коштів державного бюджету на утримання і збереження Національного заповідника "Софія Київська" та Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника".
Відповідальний: департамент з питань науки та гуманітарної сфери, за участю територіальних управлінь
 
101. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених у 20102012 роках підприємствам аграрного сектору Київської та Черкаської областей на розвиток садівництва.
Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М.Я., начальник територіального управління Рахункової палати по м. Києву, Київській, Черкаській та Чернігівській областях Миколенко П.П.
 
102. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, спрямованих на виконання програм селекції у тваринництві, птахівництві та рослинництві в наукових закладах, підприємствах агропромислового комплексу та науково - дослідних господарствах Одеської та Херсонської областей.
Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М.Я., начальник територіального управління Рахункової палати по Одеській, Миколаївській та Херсонській областях Мирошніков А.М.
 
103. Висновок щодо виконання Державного бюджету України за дев'ять місяців 2012 року.
Відповідальний: департамент з питань бюджетної політики
 
 
Дата засідання − 5 грудня 2012 року
 
104. Звіт про результати перевірки виконання проекту "Видача державних актів на право власності на землю в сільській місцевості та розвиток системи кадастру".
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М.Я., за участю територіальних управлінь.
 
105. Звіт про результати аудиту ефективності використання бюджетних коштів Державною виконавчою службою України.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань оборони та правоохоронної діяльності Невідомий В.І.
 
106. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів, передбачених у державному бюджеті Міністерству освіти і науки, молоді та спорту України на інформатизацію, комп'ютеризацію та матеріально-технічне забезпечення діяльності навчальних закладів.
Відповідальний: департамент з питань науки та гуманітарної сфери.
 
107. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів, передбачених у державному бюджеті для забезпечення інвалідів та інвалідів-чорнобильців автомобілями.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань соціальної політики Вітковська Л.В., за участю територіальних управлінь.
 
108. Звіт про результати аудиту використання бюджетних коштів на формування Державного фонду дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння та забезпечення виробничих та соціально-культурних потреб в дорогоцінних металах і дорогоцінному камінні.
Відповідальний: департамент з питань державного боргу, міжнародної діяльності та фінансових установ.
 
109. Висновки за результатами аналізу та експертизи проекту Закону України "Про Державний бюджет України на 2013 рік".
Відповідальний: департамент з питань бюджетної політики
 
 
Дата засідання − 24 грудня 2012 року
 
110. Звіт про результати аудиту ефективності використання бюджетних коштів, виділених Державному космічному агентству України у 2008−2012 роках.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань оборони та правоохоронної діяльності Невідомий В.І.
 
111. Звіт про результати аудиту виконання заходів Державної цільової програми розвитку українського села на період до 2015 року.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М.Я., за участю територіальних управлінь.
 
112. Звіт про результати аудиту ефективності використання бюджетних коштів, виділених на забезпечення функціонування державної системи зв'язку та захисту інформації.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань промисловості, виробничої інфраструктури та державної власності Заремба І.М.
 
113. Звіт про результати аналізу ефективності управління державним майном органами державного управління.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань соціальної політики Вітковська Л.В.
 
114. Звіт про результати аудиту ефективності використання бюджетних коштів виділених Державній пробірній службі України на виконання функцій.
Відповідальний: департамент з питань державного боргу, міжнародної діяльності та фінансових установ.
 
115. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету на заходи з охорони праці та підвищення техніки безпеки на вугледобувних підприємствах Донецької та Луганської областей.
Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань промисловості, виробничої інфраструктури та державної власності Заремба І.М., начальник територіального управління Рахункової палати по Донецькій та Луганській областях Лебедєв О.І.
 
116. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності у Дніпропетровській та Запорізькій областях.
Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань соціальної політики Вітковська Л.В., начальник територіального управління Рахункової палати по Дніпропетровській та Запорізькій областях Куценко Л.В.
 
117. Звіт про результати аудиту використання субвенції з державного бюджету на розвиток соціально-економічної сфери м. Севастополя та інших населених пунктів, в яких дислокуються військові формування Чорноморського флоту Російської Федерації на території України.
Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г.Ю., начальник територіального управління Рахункової палати по АР Крим та м. Севастополю Борисов В.М.
 
118. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених на реконструкцію очисних споруд та інших об'єктів з метою захисту акваторії Азово-Чорноморського узбережжя від забруднення.
Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М.Я., начальник територіального управління Рахункової палати по АР Крим та м. Севастополю Борисов В.М.