Валерій Пацкан представив керівництву Закарпаття керівника теруправління Рахункової палати по Закарпатській, Івано-Франківській та Чернівецькій областях

15.11.2019 13:02

Голова Рахункової палати Валерій Пацкан представив керівництву Закарпатської області керівника територіального управління Рахункової палати по Закарпатській, Івано-Франківській та Чернівецькій областях.

Територіальне управління, розташоване в місті Ужгород, очолив Юрій Журкі.

Зокрема, новопризначений керівник був представлений Голові Закарпатської обласної державної адміністрації Ігорю Бондаренко, прокурору Закарпатської області Володимиру Гаврилюку, начальнику Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Олександру Канцідайло та заступнику начальника Управління СБУ в Закарпатській області Дмитру Конечному.

Учасники заходу провели також нараду щодо поглиблення співпраці органів державної влади з ефективного використання коштів державного бюджету. Як наголосив Голова Рахункової палати Валерій Пацкан, одна зі складових боротьби з корупцією − запобігання неефективному використанню коштів кожного платника податків. «Одне з важливих завдань, яке я поставив для себе та нашої команди − результативність. Ми не хочемо писати звіти «для галочки». Ми прагнемо, щоб наші рекомендації на 100% враховували органи влади, а винні у розтратах держбюджету понесли відповідальність», − зауважив Валерій Пацкан.

Наразі до складу Рахункової палати входить 8 територіальних управлінь.