Рахункова палата затвердила два звіти під час планового засідання

25.07.2023 12:04

У Рахунковій палаті відбулося планове засідання під головуванням т.в.п. Голови Рахункової палати Андрія Майснера, на якому затвердили два звіти за результатами проведених контрольних заходів.

Зокрема, на засіданні розглянули та затвердили:

- Звіт про результати аналізу позик, що залучалися до державного бюджету у 2022 році від іноземних держав, іноземних фінансових установ і міжнародних фінансових організацій. Відповідальний за проведення контрольного заходу – т.в.п. Голови Рахункової палати Андрій Майснер;

- Звіт про результати аналізу поточного стану щодо оцінки соціально-економічних втрат у сфері сільського господарства. Відповідальний за проведення контрольного заходу – член Рахункової палати Віктор Богун.

У засіданні взяли участь: перший заступник Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України Олександр Краснолуцький, заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Людмила Шемелинець, перший заступник Голови Державної екологічної інспекції України Дмитро Заруба.

Звіти незабаром будуть направлені до Верховної Ради, Кабінету Міністрів, Міністерства фінансів, Міністерства аграрної політики, Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів, Міністерства економіки та опубліковані на вебсайті Рахункової палати.