Рахункова палата затвердила два Звіти та Висновок про аналіз виконання держбюджету за три квартали

21.11.2023 14:35

У Рахунковій палаті відбулося планове засідання під головуванням т.в.п. Голови Рахункової палати Андрія Майснера, на якому затвердили два Звіти за результатами проведених контрольних заходів та Висновок про результати аналізу виконання Державного бюджету України за підсумками трьох кварталів 2023 року.

Зокрема, на засіданні розглянули та затвердили:

− Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених Міністерству культури та інформаційної політики України з фонду боротьби з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-СоV-2, та її наслідками для здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню та поширенню, локалізацію та ліквідацію спалахів, епідемій та пандемій гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-СоV-2. Відповідальний за проведення контрольного заходу – член Рахункової палати Андрій Дідик;

 Звіт про результати аудиту відповідності функціонування системи здійснення державного архітектурно-будівельного контролю та нагляду, виконання дозвільних та реєстраційних функцій у будівництві. Відповідальний за проведення контрольного заходу – член Рахункової палати Геннадій Пліс.

У засіданні взяли участь: державний секретар Міністерства культури та інформаційної політики України Юрій Лещук, Голова Державної інспекції архітектури та містобудування України Олександр Новицький.

Також на засіданні внесли зміни до Плану роботи інституції у 2023 році.

Звіти та рішення Рахункової палати про їх затвердження незабаром будуть опубліковані на вебсайті Рахункової палати.