Презентації та документи

23.03.2011 10:32

ІІІ засідання спеціальної групи EUROSAI

Вступне слово Голови Рахункової палати Російської Федерації Стєпашина Сергія Вадимовича
Welcoming_word_Stepashin_rus.pdf

Вступне слово Симоненка Валентина Костянтиновича, Голови Рахункової палати України
Welcoming_word_Symonenko_rus_3.pdf


ПЛЕНАРНЕ ЗАСІДАННЯ І:
«ПРОБЛЕМИ ОПЕРАТИВНОГО РЕАГУВАННЯ НА НАДЗВИЧАЙНІ СИТУАЦІЇ ТА КАТАСТРОФИ»

Виступ юрисконсульта регіонального відділення Вищої палати контролю Республіки Польща пана Даріуша Херда на тему «Система оперативного реагування − принципи побудови, ресурсного забезпечення, міжнародного співробітництва».
Presentation_full_text_Herda_eng.pdf
Presentation_Herda_eng.pdf

Виступ заступника начальника інспекції Департаменту з контролю витрат федерального бюджету на національну безпеку та правоохоронну діяльність Рахункової палати Російської Федерації Давидової Ольги Петрівни на тему «Ефективність витрачання бюджетних коштів, виділених на попередження та ліквідацію наслідків катастроф в Російській Федерації, та удосконалення системи оперативного реагування на надзвичайні ситуації».
Paper_Davydova_rus.pdf


ПЛЕНАРНЕ ЗАСІДАННЯ ІІ:
«РЕЗУЛЬТАТИ ДІЯЛЬНОСТІ СПЕЦІАЛЬНОЇ ГРУПИ EUROSAI»

Звіт Голови спеціальної групи Симоненка Валентина Костянтиновича про виконану роботу та пропозиція щодо продовження дії мандата на VIII Конгресі EUROSAI.
Report_Symonenko_rus.pdf
Draft_resolut_TF_rus.pdf
Draft_resolution_TF_eng.pdf

Представлення начальником управління стандартів, аналітики та розвитку Шахом Геннадієм Анатолієвичем проекту Рекомендацій кращої практики проведення аудитів коштів, виділених на попередження та ліквідацію наслідків катастроф, а також глосарія термінів.
Presentation_full_text_Shakh_rus.pdf
Presentation_Shakh_rus.pdf
Presentation_Shakh_eng.pdf

Виступ головного спеціаліста головного управління контролю роботи агропромислового та природоохоронного комплексів Комітету державного контролю Республіки Білорусь пана Олексія Ковальчука «Про заходи державної підтримки подолання наслідків катастрофи на ЧАЕС».
Presentation_full_text_Kovalchuk_rus.pdf
Presentation_Kovalchuk_rus.pdf

Інформація про виконання рекомендацій міжнародного координованого аудиту Чорнобильского фонда «Укриття» - Шулежко Марія Яківна  головний контролер  директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій.
Presentation_Shulezhko_Shelter_rus.pdf
Presentation_Shulezhko_Shelter_eng.pdf

Презентація Меморандуму про результати паралельної перевірки використання державних коштів та інших джерел фінансування, направлених на регулювання, охорону, вивчення та відтворювання водних біологічних ресурсів, забезпечення екологічної безпеки в Азово-Чорноморському рибопромисловому басейні, що проведена Рахунковими палатами Російської Федерації та України  Нікітін Денис Юрійович, начальник відділу з питань природоохоронної діяльності департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій.
Presentation_full_text_Nikitin_rus.pdf
Presentation_Nikitin_rus.pdf
Presentation_Nikitin_eng.pdf

Представлення результатів контролю ефективності використання бюджетних коштів, направлених на ліквідацію надзвичайних ситуацій, який був проведений Рахунковим комітетом з контролю за виконанням республіканського бюджету Республіки Казахстан та Рахунковою палатою України  Горяінов Олексій, член Рахункового комітету з контролю за виконанням республіканського бюджету Республіки Казахстан.
Paper_Goryainov_rus.pdf

Презентація міжнародного аудита використання бюджетних коштів, виділених на попередження та ліквідацію наслідків катастроф: результати попереднього вивчення та програма проведення аудиту представлена Шулежко Марією Яківною, головним контролером  директором департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій.
Presentation_full_text_Shulezhko_audit_rus.pdf
Presentation_Shulezhko_Audit_rus.pdf
Presentation_Shulezhko_Audit_eng.pdf

Заключне слово Голови Рахункової палати України Симоненка Валентина Костянтиновича.
Closing_speech_rus.pdf

Заключне слово Голови Рахункової палати Росії Стєпашина Сергія Вадимовича.
Closing_speech_Russia_rus.pdf