Рахункова палата та Державна податкова служба України підписали угоду про інформаційне співробітництво

01.09.2022 13:00

Рахункова палата та Державна податкова служба України домовились про інформаційну взаємодію. Відповідну Угоду про інформаційне співробітництво підписали Голова Рахункової палати Валерій Пацкан та в. о.  Голови Державної податкової служби України Тетяна Кірієнко.

“Для Рахункової палати важливо мати доступ до максимальної кількості баз даних і реєстрів для оптимізації процесу проведення наших аудитів. Сьогоднішня Угода з податковою службою сприятиме швидшому обміну інформацією між нашими органами. Наші фахівці отримають доступ до даних ДПС і зможуть оперативніше перевірити достовірність інформації, яку надають об'єкти контролю. Це дозволить скоротити час проведення аудитів і сприятиме підвищенню їх якості”, - зазначив Валерій Пацкан.

Згідно з документом, сторони будуватимуть взаємовідносини з метою забезпечення виконання покладених на них повноважень і підтверджують намір надавати одна одній інформацію відповідно до законодавства України з дотриманням узгоджених процедур інформаційної взаємодії.