Привітання очільника Рахункової палати з Різдвом Христовим

24.12.2023 18:00

Шановні колеги, дорогі українці, сьогодні ми разом із усім цивілізованим світом святкуємо світлий день Різдва Христового за новоюліанським та григоріанським календарем.

Війна змінила наші звичаї та традиції. Замість смаколиків різдвяний вертеп нині збирає донати на ЗСУ. Крім янголів, пастухів і волхвів, у Різдво кожен із нас бачить головну дійову особу – українського героя у пікселі, і ні для кого не секрет, кого уособлює чорт.

Та незмінним залишається наша віра у спасіння, справедливість і любов, яку дарує нам Господь.

Попри всі негаразди, нехай радість Різдва Христового наповнить ваші серця та оселі, підтримає українських воїнів у збереженні України та здобутті Перемоги. Із появою Вифлеємської зорі на небосхилі згадаймо в щирій молитві наших захисників і захисниць, які виганяють нечисть із рідної землі. Щоб кожен і кожна повернулися додому живими і неушкодженими. Щоб родини, яких розділила війна, нарешті возз’єдналися у мирній і незалежній Україні.

Нехай прийдешні різдвяні свята відновлять наші сили, укріплять віру в те, що добро завжди перемагає зло. Бажаю Вам міцного здоров’я, злагоди і благодаті.

Слава Богу! Навіки слава!

Христос рождається! Славімо його!