Привітання очільника Рахункової палати з Новим роком!

31.12.2023 20:00

Вже вдруге українці зустрічають Новий рік з одним-єдиним бажанням: перемогти.

Хай як би не намагався ворог змусити нас боятися, відступити, зректися, та наша віра й прагнення свободи допомогли нам вистояти і стати ще сильнішими.

Для Рахункової палати цей рік теж був складним. Проте ми віддано працювали заради нашого майбутнього. У серпні 2023 року ми перейшли на міжнародні стандарти ISSAI, тож тепер маємо високий рівень довіри світової спільноти до наших аудитів. Ми досягли безпрецедентного рівня співпраці з вищими органами аудиту ЄС, США та інших країн. І продовжуємо роботу, аби забезпечити ефективне і прозоре використання бюджетних коштів та міжнародної допомоги.

Цей рік наші військові – в мирному житті вчителі, підприємці, бухгалтери, інженери – знову провели не у світлих аудиторіях чи теплих кабінетах, а в окопах, тимчасових житлах, на передовій. Серед них і наші колеги. Дякую вам за відвагу і мужність, за кожен день, який ви виборюєте для нас.

У 2023 році були й страшні втрати. Внаслідок мінометного обстрілу під час бойового чергування неподалік міста Кремінна загинув наш колега Юрій Сторожев, який пішов добровольцем захищати Україну з перших днів повномасштабного вторгнення. Вічна пам’ять і слава герою.

Переконаний, що з вірою у наших захисників і захисниць ми подолаємо всі виклики прийдешнього року.

Дякую вам за потужну державницьку роботу і вклад у зміцнення України.

Міцного здоров’я, щастя, добробуту і Перемоги!

Щасливого Нового 2024 року!