Рахункова палата затвердила звіти щодо результатів аудитів ДБР та вугільної галузі й схвалила звіт за підсумками діяльності робочої групи EUROSAI

30.01.2024 18:18

30 січня 2024 року Рахункова палата провела планове засідання, на якому, зокрема, розглянули та затвердили: Звіт про результати аудиту ефективності використання бюджетних коштів, виділених на забезпечення діяльності Державного бюро розслідувань та Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, передбачених Міністерству енергетики України на реструктуризацію вугільної галузі. Відповідальний за проведення контрольних заходів – член Рахункової палати Ігор Яремчук.   

Крім того, на засіданні схвалили Звіт про діяльність робочої групи EUROSAI з аудиту коштів, виділених на попередження та ліквідацію наслідків катастроф, за 2023 рік, а також розглянули депутатське звернення та внесли зміни до Плану роботи Рахункової палати на 2024 рік.

У засіданні брали участь народні депутати України Олексій Кучеренко та Ігор Молоток, заступник Директора Державного бюро розслідувань Олександр Соколов, заступник Міністра енергетики України Олександр Хейло, представники Міністерства молоді та спорту України й місцевих органів влади.

Звіти та рішення будуть оприлюднені на вебсайті Рахункової палати.