У Вінниці попрощалися із загиблим на фронті працівником Рахункової палати Валерієм Гуликом

29.05.2024 16:34

29 травня вінницька громада, близькі, друзі та колеги провели в останню путь свого земляка Валерія Гулика, який загинув у бою 24 травня поблизу міста Волноваха Донецької області. Герою було 52 роки…

Валерій Віталійович з першого дня повномасштабного вторгнення пішов добровольцем до збройних сил. Був сапером у 120 бригаді територіальної оборони. Виконував бойові завдання під Бахмутом, Часовим Яром, облаштовував мінно-вибухові загородження на прикордонних територіях.

Валерій Гулик народився 11 квітня 1972 року у Шаргороді. Здобув вищу освіту у Львівському торговельно-економічному університеті. Починав працювати учнем-ревізором ревізійного відділу Шаргородської райспоживспілки. З 1 жовтня 2008 року перейшов працювати до Територіального управління Рахункової палати у м. Вінниця, де зарекомендував себе відповідальним та висококваліфікованим працівником. Був надійним колегою та другом.

Чуйна людина, щирий друг, люблячий чоловік та відданий татко двох доньок…

Героя поховали на Алеї Слави Сабарівського кладовища у Вінниці.

Рахункова палата висловлює щирі співчуття рідним та близьким. Розділяємо ваше горе та сумуємо за дорогим колегою разом з вами.

Вічна слава. Вічна пам’ять.