Дякуємо Ігорю Куцу за досвід та дипломатичність

06.06.2024 17:06

Секретар Рахункової палати – керівник апарату Ігор Куц залишив свою посаду за власним бажанням. 6 червня на засіданні Рахункова палата підтримала рішення про його звільнення.

 

Голова інституції Ольга Піщанська подякувала Ігорю Куцу за роки плідної роботи:

«Ми дякуємо Ігорю Георгійовичу за весь період роботи в Рахунковій палаті, за його досягнення, за досвід, який він приніс сюди, за витримку та дипломатичність», – зазначила Ольга Піщанська.

До подяки приєдналися й члени Рахункової палати, які відзначили високий професіоналізм Ігоря Куца, побажали йому успіхів та нових звершень.

«Надзвичайно вдячний долі за те, що мені випала така честь – працювати в Рахунковій палаті, з вами – професійною командою. Дійсно, це досвід, який залишиться завжди зі мною. Хочу побажати колегам професійності та злагодженості в роботі!», – сказав Ігор Куц.

У Рахунковій палаті Ігор Куц пропрацював 4 роки. Спершу – начальником управління по роботі з персоналом, а з травня 2023 року – Секретарем та керівником апарату.

До цього працював на посаді експерта з правового забезпечення інвестиційного бізнесу у банківському секторі, директором юридичного департаменту інвестиційно-девелоперської компанії, начальником Управління справами Державного агентства земельних ресурсів України та заступником начальника управління кадрової роботи і нагород Апарату виконавчого органу Київської міської ради (Київська міська державна адміністрація).

Ігор Георгійович має науковий ступінь кандидата юридичних наук. Автор 25 наукових, навчальних і навчально-методичних праць.