Одне з територіальних управлінь Рахункової палати отримало нового керівника

18.06.2024 17:19

Територіальне управління Рахункової палати по Одеській, Кіровоградській, Миколаївській, Херсонській областях та АР Крим (розташовано у м. Одеса) отримало нового керівника. З 18 червня на цю посаду призначений Володимир Янко.

Володимир Янко – кандидат юридичних наук, заслужений юрист України. Має значний стаж державної служби: 25 років пропрацював в органах прокуратури на Івано-Франківщині, Закарпатті та на Луганщині.

Сьогодні нового керівника представили колективу територіального управління. Під час зустрічі з працівниками управління тимчасово виконуючий обов’язки  Секретаря Рахункової палати – керівника апарату Василь Невідомий та радник Голови Рахункової палати Дмитро Сторожук побажали колективу успішної  та злагодженої роботи.  

Територіальне управління Рахункової палати по Одеській, Кіровоградській, Миколаївській, Херсонській областях, Автономній Республіці Крим та м. Севастополю (у м. Одеса) розпочало свою діяльність у жовтні 2004 року та є першим створеним територіальним підрозділом Рахункової палати.

Зараз в територіальному управлінні працює 20 фахівців, з них 15 - аудитори.