Стратегія розвитку 2025-2029. Рахункова палата проводить опитування громадської думки!

16.07.2024 16:57

Рахункова палата проводить опитування представників громадськості з метою збору та аналізу поглядів, ставлення та очікувань стейкхолдерів щодо роботи інституції.

Опитування проводиться в рамках розробки проєкту Стратегії розвитку Рахункової палати на 2025-2029 роки, яким опікується Робоча група під керівництвом члена Рахункової палати Єлизавета Пушко-Цибуляк.

«Процес стратегічного планування є надзвичайно важливим для підвищення ефективності, прозорості та інклюзивності Рахункової палати, особливо зважаючи на обмеженість її ресурсів на нинішньому етапі. Впровадження системи стратегічного планування за міжнародними стандартами сприятиме підвищенню якості проведених контрольних заходів та посиленню інституційної спроможності», - відзначила під час установчого засідання Робочої групи Голова Рахункової палати Ольга Піщанська,

Завершити розробку проєкту нової Стратегії Робоча група планує до 1 жовтня 2024 року.

Визначення очікувань заінтересованих сторін – це обов’язковий етап стратегічного планування. Тож до 18 липня (включно) Рахункова палата очікує відповіді від стейкголдерів на ключові питання щодо якості її роботи та впливу результатів цієї роботи. Результати аналізу отриманої інформації будуть враховані у процесі розробки Стратегії та у подальшій роботі Рахункової палати.  

Опитування щодо роботи Рахункової палати – анонімне. Просимо заповнити опитувальник (Google-форма) до 18 липня 2024 року включно:

https://docs.google.com/forms/d/1t5_oL1H8kuiIUONSzqenouBfBg483syWLtoGLx8AOs4/edit